Kurulus Osman The Legacy

A Blog on Kurulus Usman The Legacy with a short review and Movie Quotes from Kurulus Osman, Quotes #PQCBlog

AOA Team, 

To all the person associated with Bozdag Films.


Kurulus Osman The Legacy
Kurulus Osman The Legacy


"Jackal go to the hidden Places, and bears go to their Caves."


These days i am watching you dude, indeed you justified the character you played man, like your father Ertugrul. Also Bala Hatun & Aygul Hatun are performing their best, but they couldn't beat Salchan Hatun, She is still the Fire in Ice. And Bamsi and Abdul Rahman Ghazi glad to see u again.

I am so far in the middle of season 1 so looking forward to see many characters ahead, missing Ibn-al-Arabi the most. I will be keep posting about Kurulus Osman in a different way.   


See osman Bala Hatun & Aygul Hatun both are singing ;)

 
                        Enjoy Nooran Sisters's Sufi Singing                                                        


You can also Read : Simplicity Always Wins


Now to the Production Team: (Resurrection Ertugrul and Kurulus Osman)

I have no words to praise you folks for this content, all of you have worked very hard and came up with the trend breaking content, like the viewers across the globe were fed by showing heavy explosive and Fighter Planes and Tanks and Dangerous Stunts and Fights, but what you all did was carrying a sword and a Knife on a Horse and conquering Castles and occupying Lands and Markets, that too in the Name of God only in a believable and digestible way. I think Hollywood, Bollywood and all other woods would be very angry after seeing these content.

What a magnificent Film Making. I see a lot of Iranian film making techniques during filming and keeping the expressions alive. 

  • The camera angles are eye candy. 
  • The Locations are Exotic.
  • Wardrobe, Sets and Props and made with detailed design aesthetics.
  • Music and Audio Effects is above all giving life to the scenes.
  • Most difficult is the lighting techniques, Hats Off to the Technical Team Superb Guys. 
  • Also the trainers (Fight and Horse Riding) who might have suffered most during the training, but all cast justified your Hard Work :))
  • There must be a huge team of Planners and Coordinators during various phases.

Now something towards the conspiracies 

First of all, Mr. Mehmat Bozdag, I guess and wish, your next plot would be Lawrence of Arabia to be filmed, and other than that I request you to film Hazrat Abdul Qadir Jilani (R.A) too. just that's it for now.

Now coming back to conspiracies, there are various journalists, bloggers and writers are expecting this induction of content as start of Brain Hammering towards the Khilafat or expansion of Turkish Rule in the world after the uplifting of imposed sanctions. See the below mentioned video :
 






Imran Khan (A Journalist from our Media)

I'll leave here tonight and would continue soon.

Thank you 
Allah Haffiz...



Translated in Turkish

Kurlus Osman The Legacy


AOA Ekibi,

BozdaÄŸ Filmleri ile ilgili herkese.

"Çakal gizli yerlere gider ve ayılar mağaralarına gider."

Bugünlerde seni izliyorum dostum, gerçekten baban Ertuğrul gibi oynadığın karakteri haklı çıkardın. Ayrıca Bala Hatun ve Aygül Hatun elinden gelenin en iyisini yapıyorlar, ama Salchan Hatun'u yenemediler, O hala Buzda Ateş. Bamsi ve Abdul Rahman Ghazi seni tekrar görmekten memnun oldular.

Şimdiye kadar sezon 1'in ortasındayım, bu yüzden birçok karakteri görmek için sabırsızlanıyorum, İbn-el-Arabi'yi en çok özledim. Kurulus Osman hakkında farklı bir şekilde yayınlamaya devam edeceğim.


Osman Bala Hatun ve Aygül Hatun'un her ikisi de şarkı söylüyor;)

Şimdi Prodüksiyon Ekibine: (Diriliş Ertuğrul ve Kurulus Osman)

Bu içerik için sizi övmek için hiçbir sözüm yok, hepiniz çok sıkı çalıştınız ve trend kırma içeriği ile geldiniz, tıpkı dünyadaki izleyicilerin ağır patlayıcı ve Avcı Uçakları ve Tankları ve Tehlikeli Stunts ve Dövüşler göstermesiyle beslendiği gibi ama hepiniz bir At üzerinde bir kılıç ve bir bıçak taşımak ve Kaleleri fethetmek ve Toprakları ve Pazarları işgal etmekti, bu da Tanrı adına sadece inandırıcı ve sindirilebilir bir şekilde. Bence Hollywood, Bollywood ve diğer tüm ormanlar bu içeriği gördükten sonra çok kızacaklardı.

Ne muhteşem bir film yapımı. İfadeleri çekerken ve canlı tutarken bir çok İran film yapım tekniği görüyorum.

  • Kamera açıları göz ÅŸekeri.
  • Mekanlar Egzotik.
  • Gardırop, Takım ve Sahne detaylı tasarım estetiÄŸi ile yapılmıştır.
  • Müzik ve Ses Efektleri her ÅŸeyden önce sahnelere hayat veriyor.
  • En zor olanı aydınlatma teknikleridir.
  • Ayrıca antrenman sırasında en çok acı çeken, ancak oyuncuların hepsi Sıkı Çalışmanızı haklı çıkaran eÄŸitmenler (Dövüş ve At Binme)
  • ÇeÅŸitli aÅŸamalarda büyük bir Planlamacı ve Koordinatör ekibi olmalıdır.

Åžimdi komplolara doÄŸru bir ÅŸey
Her şeyden önce, Sayın Mehmat Bozdağ, sanırım ve diliyorum, bir sonraki arkanız çekilecek Arabistanlı Lawrence olacak ve bunun dışında Hazret Abdul Qadir Jilani'yi (R.A) filme almanızı istiyorum. şimdilik bu kadar.

Şimdi komplolara geri dönersek, çeşitli gazeteciler, blogcular ve yazarlar, yaptırımların yükselmesinden sonra Beyin Fırtınasının Khilafat'a doğru başlaması veya Türk Kuralının genişlemesi olarak bu içeriğin teşvik edilmesini bekliyorlar. Aşağıdaki videoyu izleyin:
 
Bu gece buradan gideceğim ve yakında devam edeceğim.

teşekkür ederim
Allah Haffiz ...

Post a Comment